Print RSS

Året, 2014, som gått...

18-dec-2014


 Blickar tillbaka och reflekterar over den konstnärliga verksamheten detta år.
Summerat I stora drag konstaterar jag att under våren , och hösten har jag haft förmånen att lära känna 32 målarkursdeltagare. Vi har tillsammans skapat vid 135 tillfällen, totalt 340 timmar detta år. Motiven har varit Vintermotiv, Porträtt, Påskmotiv, stilleben av modell, bodar/hus, Solrosor, gestalter, höstmotiv, stadsmotiv/bebyggelse och sist eget val. Det har resulterat i ca 150 målningar med vars och ens egna karaktär och uttryck. Alldeles makalöst Underbart !

 Några av Er deltog även på den fina målarresan till “Casa Bella Vista”, hos familjen Blomqvist I Coin 25 km vaster om Malaga (Spanien) under Oktober.  En resa med upplevelser vi kommer att minnas och glädjas åt.

 För egen del har jag haft utställning i Malmö, haft tavlor med i TV4-serien Welcome to Sweden, deltagit i “Kolbäcksådalens Konstrunda” på Knutpunkten, Strömsholms Slott, haft en utställning på Taxinge Slott , varit månadens konstnär på Medicinsk Röntgen, Eriksborg samt haft några tavlor med på Stenhusets Julsalong i Surahammar under året.

 Jag hoppas att ni alla har trivts lika bra med mig, och dessa  kreativa tillfällen, som jag med Er !

 


Ser nu fram emot 2015

med nyfikenhet och spänning…

Det nya året börjar vi vecka 3

Med dessa ord önskar jag er alla

GOD JUL
& GOTT NYTT kreativt 2015 !

Helena Stenström

 

  


Kommentera gärna
Ange vad du tycker
1 5


Fyll i ordverifikationen i rutan nedan
Captcha Image